Informatie dropshipping

Je kunt ervoor kiezen om onze schoenen in een webshop gedeelte op jullie site te plaatsen via een productfeed in csv of xml bestand. De inkoop van schoenen is met een factor van 2,1 van de adviesverkoopprijs (vb 1 paar schoenen adviesprijs € 119,- incl. btw / jouw inkoopprijs € 56,67 excl. btw. Onze adviesprijs moet altijd getoond worden, afprijzen mag naar eigen keuze, maar er mag niet een constante prijs dump zijn, waardoor de markt kapot wordt gemaakt.

Zodra er een order van onze schoenen geplaatst word, kun je een order plaatsen in ons systeem. Hierbij kun je het adres van de klant als afleveradres aangeven en versturen wij rechtstreeks naar de klant. Bij het plaatsen van een order worden 4,95 verzendkosten gerekend voor handeling en verzenden. Binnen 24 uur wordt de order verwerkt. Na ontvangst van de bestelling wordt door een van onze verzendpartners (GLS, DPD,DHL) wordt de bestelling de volgende dag afgeleverd. De zendingsinformatie wordt naar het mailadres van de webshop verstuurd zodat deze de bestelling kan volgen. 

Eenmalige aansluit kosten van 49,- euro excl. Btw voor het gebruik van de productfeed. In het productfeed is geen gerelateerde product beschrijving en er is 1 foto toegevoegd. De voorraad indexering wordt bij elke verkoop op het hele systeem aangepast.

Als je in het productfeed de gerelateerde product beschrijving, categorie doorverwijzing op maat en het alle foto’s toegevoegd wilt hebben betaal je eenmalig 99,- euro excl.btw

Maandelijkse product feed onderhoud kosten:

Voor de feed die aangeleverd wordt door ons kosten per maand € 19,95 euro excl.btw. Zo blijft jouw shop altijd up to date 

Wij leveren markering producten aan de klant. Wij leveren foto’s aan van producten, die zijn opgenomen voor het gebruik van banners.  

Basis factor 2,1 kan verhoogd worden met de volgende staffel:
100-199 paar schoenen verkocht plus 0,1 factor extra (wordt inkoopfactor 2,2)
200-299 paar schoenen verkocht plus 0,2 factor extra (wordt inkoopfactor 2,4)
Boven de 300 paar schoenen verkocht plus 0,3 factor extra (wordt inkoopfactor 2,7)

Retouren kunnen rechtstreeks naar ons worden retour gestuurd. Het aankoopbedrag wordt aan jullie teruggestort. Kosten pakketservice per retour gezonden pakket € 6,95 (via retourlabel). Je kunt er ook voor kiezen om de klant zelf de retournering te laten betalen. De klant kan rechtstreeks naar ons toesturen met het pakket gericht aan jouw webshop

Wij nemen alleen artikelen retour indien deze ongedragen, dus geen belopen hakken of zolen en in originele staat zijn en voorzien van de originele labels, doos en etiketten. Dit geldt ook voor artikelen in de uitverkoop. Het passen van artikelen is uiteraard toegestaan. Wij raden je daarom aan de klant te adviseren de schoenen op zachte oppervlakken (bijv. tapijt) te passen en uit te proberen.

Wij leveren zodra de betaling van de schoenen is afgerond. 

Je kan een account bij ons aanmaken, waarna je gelijk de inkoopprijzen van de schoenen kunt zien.. Zie http://lamazi.nl/lamazi-lid om te registreren.

Voor de acceptatie van de registratie zijn enkele voorwaarden aan verbonden:
• Webshop moet live zijn.
• Webshop moet een ssl certificaat hebben.
• Webshop moet een bezoekadres hebben.
• Webshop moet een vast telefoonnummer hebben.
• Andere vertoonde producten moeten aan de prijsklasse en doelgroep van onze producten overeenkomen.