Beurs data

7, 8 & 9 februari - GDS, Düsseldorf (Duitsland)
Global Destination for Shoes en Accessoires

GDS is momenteel het wereldwijde middelpunt van schoenen en accessoires. 

De verschillende data zijn aanzienlijk naar voren verplaatst, zodat de deelnemers een vroeg voorbeeld van alle relevante trends en collecties kunnen krijgen meteen aan het begin van het nieuwe seizoen. Bezoekers genieten van een bijzonder en uitgebreid assortiment aan accessoires en een verrassend, nieuwe beursconcept. Daarnaast is er een ondersteunende en nieuwe beurs: "tag it!" Door GDS richt zich op de private label-segment in de schoenen en accessoires gebied.

Kopers kunnen collecties en trends net zo gemakkelijk ontdekken als het nemen van een wandeling door de grote winkels hoofdsteden van de wereld. GDS wil inspireren - en is dus de perfecte seizoensopener voor uitwisseling, het verkrijgen van de juiste informatie en het plaatsen van uw eerste bestelling.

 

12 t/m 15 februari - theMicam, Milaan (Italië)
theMICAM is de toonaangevende internationale schoeisel beurs.

Het evenement wordt twee keer per jaar gehouden in Milaan, de modehoofdstad, in de moderne en functionele beursterrein van Rho Fiera. In februari en september, een sneak-preview van de herfst / winter collecties en die voor de lente / zomer voor het volgende jaar worden gepresenteerd. Het resultaat is een compleet en breed scala van producten met kwaliteit, design en innovatie, een uniek platform waar op succesvolle wijze zakelijke, glamour en communicatie. 

De beurs is gevestigd in een expositie oppervlakte van 64.000 vierkante meter en speelt gastheer voor ongeveer 1.500 bedrijven elke editie, waarvan er 900 zijn Italiaanse en 600 internationale. Samen vertegenwoordigen zij meer dan 30 verschillende landen. Gezien de bezoekersaantallen van ongeveer 60.000 bezoekers per jaar, waarvan ongeveer 30.000 uit het buitenland komen, theMICAM bevestigt haar rol als bevoorrechte showcase voor de bevordering van nieuwe collecties. Tegelijkertijd is het ook een onmisbare kans om zaken te doen en het maken van concrete commerciële contacten.

  

12 & 13 maart - European Shoeshow, Köln (Duitsland)

2 dagen in maart er zijn nu gereserveerd voor de presentatie van de nieuwste trends en bestsellers in de internationale schoenenmode. Daar zijn de belangrijkste spelers van het internationale schoeisel bedrijfsleven op een verzamelpunt waarbij de industrie een duidelijk beeld krijgt over de sterkste stijlen en de beste trends.